هیپوسپادیاس درنوزاد پسر
نوشته شده توسط : سحر

جراحی هیپوسپادیاس

این عملیات در جریان اعتراضات گسترده ادامه دارد و می تواند تا چهار ساعت ادامه یابد.

پزشک ممکن است یک روز قبل از جراحی برای شما دارو تجویز کند. در برخی موارد، ممکن است قبل از عمل جراحی برای آماده سازی بهتر تاول ها، دارو به تاول ها تزریق شود.

هدف از این جراحی تغییر موقعیت مجاری ادراری در نوک آلت تناسلی است. سایر مشکلات مانند انحنای غیرعادی آلت تناسلی را می توان در صورت لزوم اصلاح کرد.

اگر هیپوسپادین شدید باشد یا همزمان مشکلات دیگری وجود داشته باشد، کودک به چندین عمل جراحی نیاز خواهد داشت. بسته به تشخیص پزشک، این اقدامات را می توان مرحله به مرحله و در سنین مختلف انجام داد.

بسیاری از کودکان روز بعد از عمل می توانند بعد از عمل به خانه بروند. یک کاتتر در مجرای ادرار برای تخلیه ادرار قرار داده می شود. به راحتی می توانید شکم نوزاد را به کاتتر وصل کنید. کاتتر معمولاً پس از یک تا دو هفته برداشته می شود.

مراقبت های بعد از عمل

برای مراقبت های بعدی، بهترین راه برای جلوگیری از هر گونه عارضه به شرح زیر است:

 

روش های مراقبت از کاتتر اغلب به والدین قبل از ترک بیمارستان آموزش داده می شود.

برای جلوگیری از هرگونه عفونت به کودک خود آنتی بیوتیک بدهید.

ممکن است پزشک از شما بخواهد که ختنه نوزادتان را موقتاً متوقف کنید. ختنه کردن کودک در مدت کوتاهی پس از جراحی می تواند خطر عفونت را افزایش دهد.

قرار دادن نوزاد در برخی موارد می تواند به بدن فشار وارد کند و برای نوزاد درد ایجاد کند. پس از عمل، پزشک اطلاعات لازم را در مورد محل خواب، شنا یا بازی کودک ارائه می دهد. به طور کلی باید از قرار دادن کودک در وضعیتی که روی شکم دراز کشیده و به شکمش فشار بیاورد خودداری کنید.

طبیعی است که کودک بعد از عمل ادرار کند. اگر کودک شما تب دارد یا محل جراحی به شدت متورم شده است با پزشک خود تماس بگیرید. علائم دیگری مانند تبخال تناسلی یا بی اختیاری غیر ادراری نیز از علائم بارز عفونت هستند. در صورت مشاهده هر یک از این علائم، در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.

 

اثرات هیپوسپادیاس در بدن نوزاد دائمی است. اما با رشد کودک، اندام تناسلی او به طور طبیعی رشد می کند.

به پزشک مراجعه کنید

اگر تشخیص داده شد که کودک شما مبتلا به هیپوسپادیاس است، به یک متخصص اورولوژی کودکان مراجعه کنید. اگر فرزند شما هیپوسپادیاس خفیف داشته باشد، در بیمارستان درمان نمی شود. اگر مشکوک هستید که فرزندتان هیپوسپادیاس دارد، با پزشکی که از نزدیک درگیر جراحی این بیماران است، مشورت کنید. با هیامفر تماس بگیرید.

 

در اینجا اطلاعات آماده شده برای این جلسه است.

 

در مورد هیپوسپادیاس سوالاتی وجود دارد که باید از پزشک خود بپرسید.

 

تعداد کمی:

 

آیا فرزند من نیاز به جراحی دارد؟

بهترین زمان برای جراحی چه زمانی است؟

خطرات این جراحی چیست؟

اگر عمل نشود چه اتفاقی برای او می افتد؟

آیا این بر ناباروری یا تمایلات جنسی فرزندم تأثیر می گذارد؟

اگر فرزند دیگری داشته باشم، چقدر احتمال دارد دوباره اتفاق بیفتد؟

اگر سوال دیگری دارید، از پزشک خود بپرسید.

 

پزشک شما همچنین ممکن است یک سوال از شما بپرسد:

 

آیا آلت تناسلی کودک شما در هنگام نعوظ خم می شود؟

آیا ادرار غیرعادی در ادرار وجود دارد؟ (البته دیدن آن در نوزادان کمی سخت است)

هیپوسپادی

هیپوسپادی

 

آزمایشات و تشخیص هیپوسپادیاس

پزشک کودک شما می تواند این بیماری را از طریق معاینه فیزیکی تشخیص دهد. در هیپوسپادیای شدید، مانند عدم وجود آکنه غده ای، جنسیت ممکن است نیاز به ارزیابی داشته باشد.

 

درمان هیپوسپادیاس

درمان شامل باز کردن نوک آلت تناسلی و ترمیم ساقه آلت تناسلی در صورت لزوم است.

 

در حین عمل چه اتفاقی می افتد؟

 

در حین عمل، جراح اورولوژی از بافت برای بازگرداندن تولید ادرار و اصلاح هیپوسپادیاس استفاده می کند. عمل معمولا یک تا سه ساعت طول می کشد و نیاز به بیهوشی عمومی دارد. جراحی دوم و سوم نادر است.

 

در طول عملیات

مناسب ترین سن برای جراحی بین 12 تا 18 ماهگی است. به طور کلی جراحی هایی که در سنین پایین انجام می شود آسیب کمتری به کودک وارد می کند. اما این عمل در هر سنی و حتی در هر اندازه ای قابل انجام است. کودکان نباید قبل از جراحی ختنه شوند زیرا برای پیوند به پوست آلت تناسلی اضافی نیاز است.

تشخیص

تشخیص معمولاً در بدو تولد پزشک متخصص انجام می شود و برای روشن شدن بیشتر به اورولوژیست اطفال ارجاع می شود.

 

اگر دستگاه ادراری غیر طبیعی باشد و پروستات تحت تاثیر قرار نگیرد، اندام تناسلی کمکی نمی کند.

را می خواستند. گه گاه، یک فیستول یا سوراخ در طول سطح شکمی آلت جایی که کانال مجرای جدید تعبیه می شود می شود و باعث عفونت می شود.

 

به طور نادر، برخی از اطفال مشکل در بهبود زخم ها یا اسکار (جوشگاه) محل جراحی هستند که این مشکلات با انجام جراحی های بعدی می شوند.

 

 

جراحی هیپوسپادیاس چگونه انجام می شود؟

هیپو

این جراحی در حالی انجام می شود که نوزاد تحت بیهوشی عمومی قرار می گیرد. در صورتی که متخصص اورولوژی بخواهد قبل از اصلاح شکل پیشابراه، انحنای غیرطبیعی آلت تناسلی را نیز کند، ممکن است برای اصلاح عارضه هیپوسپادیاس به بیش از یک عمل جراحی نیاز باشد. اما معمولاً این مشکل با انجام فقط یک عمل جراحی می‌شود. نوزاد معمولاً می‌تواند در همان روز جراحی از بیمارستان مرخص شود.

 

در مواردی که خروجی پیشابراه در نزدیکی قاعده آلت تناسلی قرار داشته باشد، احتمالاً لازم است که از پوست ختنه‌گاه یا بافت کوچکی که از داخل دهان نوزاد بر روی می‌دارد به عنوان بافتی پیوندی برای شکل دادن به مجرای پیشابراه استفاده و یک مجرای مجرای در بیماری ایجاد شود. درست و سالم بسازد تا به این ترتیب، هیپوسپادیاس اصلاح شود.

 

زمانی که عمل جراحی به پایان برسد، ممکن است یک سوند (لوله) کوچک به طور موقتی برای نوزاد گذاشته شود که از آن خارج شود. این سوند معمولاً از چند روز تا دو هفته به آلت تناسلی نوزاد وابسته خواهد بود. همچنین پزشک معالج برای مقابله با خطر و داروهای مسکن برای رفع درد و ناراحتی یک کودک درمانی می‌نماید.

 

نتایج جراحی

جراحی هیپوسپادیاس در موارد نتایج کاملاً موفقی می‌کند. گاهی اوقات، شکل آلت تناسلی بعد از جراحی حالت طبیعی می‌خواهد داشته باشد و کودک می‌تواند دفع و فعالیت جنسی خود را به طور عادی انجام دهد.

 

گاهی اوقات یک سوراخ (فیستول) در امتداد زیر آلت تناسلی که مجرای مریضی جدید در آنجا ساخته شده بود، تشکیل می‌شود و از طریق آن به بیرون می‌ریزد. در موارد نادری ممکن است مشکلاتی در روند ترمیم ایجاد شود زخم آلت تناسلی بعد از عمل جراحی ایجاد شود یا جای زخم بر روی آلت باقی بماند. معمولاً برای رفع یا ترمیم این عوارض ضروری است که یک جراحی دیگر نیز بر روی نوزاد انجام شود.

مدت زمان بستری و توصیه های بعد از عمل

حین عمل برای یک سوند باریک گذاشته می شود که از آن هم برای بیماری و عمل درست کردن مجرا روی آن استفاده می شود. به خاطر شدید محل عمل و آسودگی درد این سوند به شدت هیپوسپادیازیس می شود از ۳ روز الی یک هفته خارج می شود و هر هفته خارج نمی شود خودبخودی سوند را سریع به دکتر خود اطلاع دهید چرا که خارج شدن سوند باعث و تشکیل فیستول می شود. شده و عمل را خراب می کند.

پانسمان و بانداژ محل عمل به مدت ۷۲ ساعت می باشد که به ترمیم و جلوگیری از آلودگی و محل عمل کمک می کنند.

 

عوارض هیپوسپادیازیس

شایعترین عارضه عمل ایجاد فیستول یا سوراخ باریک در محل عمل که از آن خارج می شود، می شود. درمان آن بسته به شدت و بزرگی فیستول فرق می کند اگر اندازه فیستول کوچک باشد خودبخود و در عرض ۶ ماه خواهد شد. اگر اندازه بزرگ باشد و خودبخود بسته شود باید با جراحی سرپایی محل فیستول را ببندیم.





:: برچسب‌ها: هیپوسپادیاس درنوزاد پسر ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 بهمن 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: